alt="fire kvinnelige dansere foran kirkevindu"

Sanna Eriksson Ryg

Grunnlegger og koreograf.  Sanna ble uteksaminert fra Laban School of Contemporary Dance i 2010. Hun har blant annet jobbet som danser i Aida på DNO, for Karen Høibakk Mikalsen, Jacky Lansley, samt initiert samarbeidsprosjekter med dansere og musikere både i London og Oslo. Hun er for tiden danser i Domogalla Dance, verkstedleder for Verksted i Kreativ Dans og tilknyttet ungdomskompaniet Happy Feet i Bærum som koreograf.

Tonje Aas Molnes

Tonje er frilans dansekunstner med base i Ålesund. Hun har etter endt utdannelse fra Bårdar Danseakademi opptrådt på flere scener. I blant annet Den Norske Opera og Ballett, MGP, samt flere prosjekter og turneer i inn og utland. Danser nå for Stellaris Dansteater, Inamorata Dance Company, og holder i tillegg på med egne prosjekter i Ålesund.

Elisabeth Christine Holth

Elisabeth ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2008. Etter endt utdannelse jobbet hun bl.a. med Conservatoire National Superieur de musique et danse de Lyon, Jeune Ballet og Den Norske Nasjonalballett, samt kompanier i Tyskland og Frankrike. Hun har også jobbet med filmregissør Mike Figgins under Contemporary Arts Festival i London. Elisabeth har sin base i Oslo, der hun for tiden jobber for Karlsen/Pratt, Ballerina Productions og Inamorata Dance Company.

Nora Svenning

Nora er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, BA Klassisk Ballett, og Operaens BallettskoleEtter endt utdannelse tilbrakte hun et år i Cannes Jeune Ballet, Frankrike, og har siden arbeidet frilans i med base i Oslo. Hun har jobbet med koreografer som Sølvi Edvardsen, Hallgrim Hansegård/FRIKAR, Sudesh Adhana og Tine Aspaas. Nora har også koreografert selv, blant annet rollen som” Prinsessen” i Arve Tellefsens oppsetning av ”L´Histoire du Soldat” som ble vist ved Oslo Kammermusikk Festival. For tiden jobber hun blant annet med Panta Rei Danseteater, og med Inamorata Dance Company.